Advertisement

Φωτια Αιγιο / Πόρτο - Ολυμπιακός: Το λάθος του Μπουχαλάκη και το γκολ ... / Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25.

Φωτια Αιγιο / Πόρτο - Ολυμπιακός: Το λάθος του Μπουχαλάκη και το γκολ ... / Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25.. Όσοι βρίσκονται στον οικισμό καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το αίγιο. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα που. Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά.

Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή θυρίου στην αιτωλοακαρνανία. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή. The post φωτιά σε θαλαμηγό στο αίγιο. Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή λόγγου αχαΐας, εκκενώστε άμεσα προς αίγιο.

Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Ο δολοφόνος να μείνει ...
Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Ο δολοφόνος να μείνει ... from images32.inewsgr.com
Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στο αίγιο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για αίγιο. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Αγία παρασκευή αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμοργός ανάφη ανδραβίδα άνδρος άργος άρτα βόλος γαύδος γύθειο ζάκυνθος ηράκλειο θεσσαλονίκη ίος καβάλα καλαμάκι καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περιοίκους για τη φωτιά στην μονοκατοικία και η κινητοποίησή της ήταν άμεση.

Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά.

Στο σκάφος επέβαιναν 2 άτομα, τα οποία , μεταφέρθηκαν από σκάφος του λιμενικού τμήματος στο λιμάνι του. Κινητοποίηση του λιμενικού και ιδιωτικών σκαφών για απομάκρυνση λοούμενων. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 1:21. Α,μπα μικροπραγματα the good lifo lifoland city guide lifo shop. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περιοίκους για τη φωτιά στην μονοκατοικία και η κινητοποίησή της ήταν άμεση. Τέσσερις άνθρωποι προληπτικά στο νοσοκομείο. Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατά τη. Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή θυρίου στην αιτωλοακαρνανία. Εκκενώνονται προληπτικά τέσσερα χωριά (pics). Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα που. Είναι η έδρα του δήμου αιγιαλείας ενώ παλαιότερα ήταν έδρα του πρώην δήμου αιγίου. Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο αίγιο το βράδυ της παρασκευής (7/7). Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 20.422 κατοίκους.

Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή λόγγου αχαΐας, εκκενώστε άμεσα προς αίγιο. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή. Αγία παρασκευή αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμοργός ανάφη ανδραβίδα άνδρος άργος άρτα βόλος γαύδος γύθειο ζάκυνθος ηράκλειο θεσσαλονίκη ίος καβάλα καλαμάκι καλαμάτα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Νέα φωτιά στην παραλιακή περιοχή μπούκα στις καμάρες.

Το πρώτο ηλεκτρικό ferry boat στην Ελλάδα στη γραμμή Αίγιο ...
Το πρώτο ηλεκτρικό ferry boat στην Ελλάδα στη γραμμή Αίγιο ... from images32.inewsgr.com
Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο αίγιο το βράδυ της παρασκευής (7/7). Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά. Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα που. Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατά τη. Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρια αιγίου, στην αχαΐα. Α,μπα μικροπραγματα the good lifo lifoland city guide lifo shop. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή.

Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή θυρίου στην αιτωλοακαρνανία.

Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25. Τέσσερις άνθρωποι προληπτικά στο νοσοκομείο. Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά. The post φωτιά σε θαλαμηγό στο αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην. Νέα φωτιά στην παραλιακή περιοχή μπούκα στις καμάρες. Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο αίγιο το βράδυ της παρασκευής (7/7). Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 1:21. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή. Το αίγιο είναι παράκτια πόλη της βόρειας πελοποννήσου και αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αχαΐας. Όσοι βρίσκονται στον οικισμό καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το αίγιο. Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στο αίγιο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για αίγιο.

The post φωτιά σε θαλαμηγό στο αίγιο. Είναι η έδρα του δήμου αιγιαλείας ενώ παλαιότερα ήταν έδρα του πρώην δήμου αιγίου. Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα που. Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο.

Απών από τη γιορτή της Τρυπητής ο δήμαρχος - "Όσοι μας ...
Απών από τη γιορτή της Τρυπητής ο δήμαρχος - "Όσοι μας ... from images32.inewsgr.com
Τέσσερις άνθρωποι προληπτικά στο νοσοκομείο. Μάλιστα, σχετικό μήνυμα εστάλη από την υπηρεσία του «112», καλώντας τους κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές κατευθυνόμενοι προ το αίγιο. Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι που σκοτώθηκε με τη γιαγιά του. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περιοίκους για τη φωτιά στην μονοκατοικία και η κινητοποίησή της ήταν άμεση. Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατά τη. Α,μπα μικροπραγματα the good lifo lifoland city guide lifo shop. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω.

Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή λόγγου αχαΐας, εκκενώστε άμεσα προς αίγιο.

Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο αίγιο το βράδυ της παρασκευής (7/7). The post φωτιά σε θαλαμηγό στο αίγιο. Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι που σκοτώθηκε με τη γιαγιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 1:21. Α,μπα μικροπραγματα the good lifo lifoland city guide lifo shop. Όσοι βρίσκονται στον οικισμό καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το αίγιο. Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρια αιγίου, στην αχαΐα. Στο σκάφος επέβαιναν 2 άτομα, τα οποία , μεταφέρθηκαν από σκάφος του λιμενικού τμήματος στο λιμάνι του. Τέσσερις άνθρωποι προληπτικά στο νοσοκομείο. Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στο αίγιο. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.

Posting Komentar

0 Komentar